Saturday, April 3, 2010

Award dari rakan-rakan blogger

Yang pertama saya dapat dari Pak Long
Lama dah dapat Award ni cuma masa saje yang
tak mengizinkan untuk saya tepekan nya di sini .
Buat Pak Long ,
Terima Kasih kerana sudi berikan Award ni pada saya .
Saya amat menghargainya :D

























Yang kedua datang nya dari NJ

Award untuk yang dah jadi mummy atau pun yang bakal jadi mummy .



















Let's do the tag ...

1. Bagi ucapan kepada sape yang bagi award ni dan post award ni 
dalam blog memasing - Ok done

2. Listkan tarikh lahir anak dari yg 1st dan seterusnya...letak sekali nama anak...


Yang pertama ....

















Syazza Lyanna - 4th January 2001


Yang Kedua -


























Hibri Djibriel - 14th June 2002



Yang Ketiga -

























Syabil Israfil - 28th March 2005


Yang Bungsu -


























Lut Mikhail - 28th November 2006

3. Sesiapa yang pregnant sila lah letak sekali gambar anda semasa pregnant.
Oleh kerana saya tidak pregnant , so tak adalah gambar perut yang membuncit :D
 
4. Bagi award ni pada sesiapa yang hot mummy 
(semua yg dah jadi mummy dan bakal jadi mummy pun boleh)
 yang korang kenal...


Ok yang ini senang je ..

Kita tengok sape yang kena
muahahhaha

Hot mummy

Anasfadilah

Cik Pid

Mamasyaza

nza

Kak yong

Crazybeautiful88

They call me liza

epok-epok pusing

Ok that's all  ...
Sudilah ye ambil Award ni untuk blog masing - masing ..

P/s : Beberapa hari ini badan terasa amat lah malas . huhuhu

3 comments:

nza said...

pagi ni brsarapan dgn award n tag la...TQSM ikeen cz slslu ingat kt kita..nnti nza tepek n jwb tag tu nnti ok...tungguuuuuuuuu....

pak long said...

salam..
mekasih banyak atas penghargaan tu...kenang daku dalam doa mu..

kakyong said...

shikeen,

award hotmummy tu ade juga yg beri.. pasni kena tepek cepat2... nanti jd pekasam cam dedulu... huhu...

thanks... :x

 
blog design by suckmylolly.com

Template Modified and Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates