Saturday, March 20, 2010

Award dari teman-teman blogger ...(edited)

Ini lah dia award yang di anugerahkan oleh teman - teman blogger .























1. Thank and link the person that gave you the award.

Yang beri award ini adalah  nza , Pak Long ..,
serta Suri Sarawak
Terima kasih buat anda bertiga kerana ingat pada saya :D


2. Pass this award onto 15 bloggers you've recently

 I think mostly of the blogger that i known dah dapat .
Tapi nak jugak kasi ...muahahhaa

1 .  Kak Yong
2.  Mamasyaza ( walaupun nza dah bagi tapi tu bahagian nza ni bahagian saya pulak )
3.  Mak Long Cyber
4.  ibu 2AZ
5 . Suhaila
6. mummyseri
7. Shopaholic mama
8.  Nad  -   Nadification of Randomness
9 . Hernee - Hernee Nazir's Blog
10 . Siti Sifir
11. Pak Long
12. Pak dogol
14. yott
15. diea

Itu je lah yang selalu beramah mesra kat blog saya .

3. Contact the Blogger and let them know they've won the award.

Dah contact sambil-sambil buat entry ni . :p

4. State 7 things about yourself.

1st . I 'm a women definitely  a women
2nd . I'm a perfectionist . I want to do things the right way . No compromise .
3rd . I'm bookaholic . Read anything everything anywhere :p
4th . I'm a internet surfing holic  :D
5th . Cooking and baking holic too .
6th . I love kids but sometimes they make me pull my own hair .
7th . l'm a gadget holic too and i'm afraid of animal too .huhuu

Ok dah siap .


P/s : Terima Kasih pada yang sudi beri award ni pada saya ...

3 comments:

yott said...

haha..suprised monday morning..
thanks yer

MAMASYAZA said...

tqso much shikeen....ingatkan shikeen kat su amatlah dihargai...semoga persahabatan kita kekal berpanjangan

Shopaholic Mama said...

Hi Mummy! Tks for the award yea!

truly appreciate it!

Cite seram kat rumah you tu, macam mana eh??

 
blog design by suckmylolly.com

Template Modified and Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates